Klupice

S prozorima čine cjelinu. Za unutrašnju upotrebu su idealne PVC, a za vanjsku ALU klupice.

Pročitaj više

Ulazna vrata

U skladu sa porodicom EuroFutur moguće su izvedbe u dvije varijante – Classic i Elegance, te u izvedbi 88+ I naravno aluminijska.

Pročitaj više

Klizne i harmo stijene

Klizna vrata mogu biti veoma vazan stilski element za Vaš dom. Profili kliznih vrata pružaju upečatljiv izgled ali i efikasnu statiku. Pored brojnih jednobojnih varijanti klizni sistemi su dostupni i u dodatnim strukturalnim folijama.

Pročitaj više

Garažna vrata

Rolo vrata, garažna rolo vrata, sekciona garažna vrata...

Pročitaj više

Alu program

MILL 45 Tehničke karakteristike: Dubina okvira: 45 mm Dubina krila: 53 mm Mjera preklopa: 8 mm Dubina ispune: 3-33 mm

Pročitaj više

Komarnici

Zaštita od insekata. Ekonomični, pouzdani i efikasani.

Pročitaj više

Ograde

Aluminijske ograde predstavljaju sisteme aluminijskih profila i spojnih elemenata, čijom kombinacijom dobijamo razne oblike koji su pri tome i funkcionalni. Aluminijski konstrukcijski dijelovi se mogu kombinovati sa staklom te drugim materijalima, što omogućava veliku kreativnost u izradi ograda.

Pročitaj više

Grilje

G-45 /GRILJA/ TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Dubina okvira: 45mm Dubina krila: 45mm Lamele: Fiksne ili pomične

Pročitaj više

Roletne

Specijalno razvijena kutija za roletne od PVC-a, koja odgovara zahtjevima novogradnje. Može se pokriti iznutra kao i spolja.

Pročitaj više

Žaluzine i venecijaneri

Velik asortiman žaluzina i venecijanira u boji po želji kupca.

Pročitaj više

Zimske bašte

Zimske bašte proširuju stambeni prostor i dovode nam prirodno okruženje u kuću. Naše zimske bašte, zbog svoje idealne toplotne izolacije i konstrukcije, obezbeđuju visok komfor stanovanja uz niske utroške energije.

Pročitaj više

ALU fasade

Suvremena arhitektonska rješenja, prije svega za reprezentativne poslovne objekte ali i šire, uz sve više staklenih površina u izradi vanjskih fasada uvjetovala su da se naša ponuda kompletira čitavim spektrom aluminijskih fasada, od kontinuiranih, polustrukturalnih i strukturalnih pa do element fasada.

Pročitaj više

SCHÜCO Living 82 MD

7-komorni profil dizajniran sa optimiziranom geometrijom komora i dubinom ugradnje od 82 mm, pruža odličnu toplinsku izolaciju. koeficijent prolaza toplote Uf ...

Pročitaj više