Priča o uspjehu i kvaliteti

Firmu STOLARIJA KVRGIĆ u Sanskom Mostu, ne treba posebno predstavljati: u nešto više od 8 godina postojanja, poduzeće je od male radionice u garaži izraslo u jednog od ozbiljnijih proizvođača PVC i ALU stolarije, s zavidnim brojem izvedenih objekata širom našeg Sanskog Mosta. Ukratko, priča o uspjehu koja još uvijek traje.

drvenija-702x336Stolarija za najviše zahtjeve

Suvremena stolarija mora kombinirati nekoliko, u osnovi kontradiktornih svojstava. Mora imati visok stupanj stabilnosti, biti trajna i izdržljiva, imati elegantan dizajn, ali i biti proizvedena na način koji troši najmanje prirodnih resursa, odnosno materijala i energije. Mora biti otporna na sve vremenske uvjete, ali i „prijateljska“ prema okolišu. Mora biti inovativna, estetski privlačna i stalno pratiti tehnološka poboljšanja, ali i zadovoljiti uvjete ekonomičnosti u proizvodnji i konkurentnost na tržištu.

Svojim sveobuhvatnim prozvodnim programom Stolarija Kvrgić može zadovoljiti sve zahtjeve modernog tržišta – bilo da se radi o PVC ili aluminijskim sistemima, o novogradnji ili adaptaciji postojećih objekata, o obiteljskim kućama ili velikim investicijskim projektima.

U svakom slučaju zajamčena je najviša kvaliteta materijala i izrade, vrhunska usluga od savjetovanja kod ugovaranja, preko ugradnje do postprodajne podrške i individualan pristup svakom pojedinačnom kupcu.

Ako ste zainteresirani za više informacija javite se na broj telefona 037/690 – 902 ili putem njihove facebook stranice OVDJE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *